Currículum

Currículum


Neix a Barcelona el 20 de març de 1971. Fill de músics va iniciar els estudis de solfeig i piano a l’edat de 7 anys. Quan va acabar els seus estudis de batxillerat es va interessar per la part tècnica i l’afinació del piano.


Al 1994 va començar la seva formació a Granada al taller de Pianissimo amb els mestres Patrick O’Connor i Murray Robertson. Mitjançant la seva recomanació va sol•licitar una plaça a la prestigiosa escola d’afinació, restauració i tècnica de pianos Newark & Sherwood College al Regne Unit. Aquesta li va cedir una beca d’estudis de quatre anys. En aquest centre el seu aprenentatge amb els mestres David Taylor i John Lord entre d’altres, el va capacitar per afinar, restaurar l’instrument i regular el mecanisme amb gran precisió. Aquests coneixements li van permetre obtenir importants qualificacions: L’any 1998 va assolir el City & Guilds Certificate. Al 1999 va ser diplomat per l’escola i el mateix any va ser guardonat amb la Copa Blüthner i va guanyar el Diapasó d’Or de la seva promoció.

Els anys posteriors, gràcies als seus coneixements adquirits ha desenvolupat tasques de gran responsabilitat com, per exemple, la restauració, afinació i regulació del Pleyel del famós compositor Enric Granados al Centre de Documentació Musical de La Generalitat de Catalunya.


També han estat nombrosos els viatges a Andalusia sol•licitat per treballar en conservatoris com el de Granada, Motril i d’altres, així com mostres de pianos de la famosa firma Sauter i fer feines per particulars. Altres destinacions han estat el Conservatori de Zafra i, a Catalunya la seva activitat s’estén per tot el territori. En aquests moments és responsable del manteniment i l’afinació dels pianos de l’Escola Luthier d’Arts Musicals i de la Casa Sors.

Altres activitats han estat xerrades sobre l’afinació de pianos i classes de perfeccionament d’afinació per a tècnics.

La seva inquietud l’ha portat a diversos congressos d’Europiano (associació de tècnics i afinadors d’Europa) arreu d’aquest continent, i a cursos i seminaris per estar al dia dels últims avenços i enriquir-se amb diferents punts de vista i tècniques.


En l’actualitat col•labora amb les prestigioses Casa Sors i Casa Luthier de Barcelona i forma part de ASETAP (Associació Espanyola de Tècnics i Afinadors de Pianos).

A més regenta la botiga de pianos CASA LUTHIER PIANOS, al carrer Balmes, 53, a Barcelona, on ven pianos nous, seminous i restaurats.

Amplies referències disponibles.